Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Hva jenter leter etter på internasjonale dating sider?

Blant de utenlandske ungkarene finnes det en menning at russiske jenter henvender seg til datingsider bare på grunn av egennyttige interesser. Alle vil forlate hjemlandet og bo i et land med en bedre økonomisk og sosiall situasjon.

Hvordan kan man bli kjent med en russisk jente for alvorlige forhold

Alle menn som har en liten erfaring i online dating, vet at det er ikke noe problem å finne ei jente for flørt. En mann kommer på nettside for å more seg og omgås, han slapper av og han ser ikke de detaljene som er viktige for jentene som leter etter en mann

Hvordan kan man bli kjent med ei rusisk jente online og ikke bli lurt av svindlere

Det er ikke så mange måter å bli kjent med en russisk kvinne. Det finnes internasjonale datingsider og ekteskapsbyråer. Noen finner skjebnen sin ganske fort, andre leter etter idealet sitt i løpet av flere år. Det viktigste er å ikke bli lurt av en svindler.

Ekteskap med en russisk kvinne. Særtrekk i begynnelsen av samliv

Bekjentskapet med en russisk jente førte til et lykkelig ekteskap, du har bringt den unge kona hjem, og paret gjør de første skrittene på livsveien. Det er en utmerket tid!

Hvor kan man bli kjent med russiske jenter - vi velger et datingbyrå

For nordmen er datingsbyråer den enskleste og mest effektive måten å bli kjent med russiske jenter. Mange synes at datingsider er en lotteri. Vi skal ikke stride med dette, men vi kan hjelpe nordmenn å finne en passende side for dating med russiske jenter.

Online dating med russiske jenter og følgende møte i offline

Dating og omgang med russiske jenter fører før eller siden til en ny etappe, til offline-møte. Hvordan kan man forberede seg til personlig bekjentskap?

Når kan man begynne å omgås med en russisk jente offline?

Du har blitt kjent med en ideell russisk jente i online byrået, du bor i Norge, hun bor i Russland. Du får mye fornøyelse av omgang, gleder seg til telefomsamtaler, drømmer om å gifte deg, dere er lykkelige!

Hemmeligheter av online dating - hvilke meldinger svarer russiske jenter på

Sammen med kollegene sine har vi analisert 100 tusen første meldinger som utlendinger sender til russiske jenter. Vi har oppdaget en rekke regulariteter. Slik ser de ut.

Hvordan kan en norsk mann bli kjent sammen med russiske jenter

Det er ikke noe hemmelighet at russiske kvinner er svært populære blant norske menn. Og det er ikke noe vidunderlig fordi de er gode og kjærlige mødre og flinke hustruer.

Hvorfor stadig flere norske menn gifter seg med russiske jenter?

Det er vanskelig å kjempe mot statistikk, men den sier at i år ble det 36% flere ekteskap mellom norske menn og russiske kvinner. Antallet på slike ekteskap øker bestandig. Hva er grunnen til at kvinner fra Russland er så populære på det internasjonale «konemarkedet»? La oss prøve å forstå.

Neste side