Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Ekteskap med en russisk kvinne. Særtrekk i begynnelsen av samliv

Bekjentskapet med en russisk jente førte til et lykkelig ekteskap, du har bringt den unge kona hjem, og paret gjør de første skrittene på livsveien. Det er en utmerket tid!

Imidlertig kan de oppstå vanlige vanskeligheter som er knyttet til at ektefellen din venner seg til livet i et ukjent land. Du bør ikke være overrasket over at kona di har mistet livsglede og du ser spor av forvirring og til og med irritasjon på hennes vakre ansikt. Grunnen til dette er at hun har byttet bosted.

Du bør sette seg i hennes sted for å forstå hva en russisk kvinne føler i et land med andre tradisjoner og språk, uten sine nære og venner. Hvordan kan man hjelpe henne å venne seg til et nytt sted og et nyttt hjem?

Det trenges ikke noen spesielle ofre fra din side. De eneste som man må gjøre er å være tålmodig, elske kona si, gi henne oppmerksomhet og omsorg. Man kan lett overvinne små vanskeligheter hvis man går på livsveien sammen med kjæresten sin.

Her er noen råd for en nordmann som har giftet seg med en russisk kone.

russkikviner

Det er ikke noe hemmelighet at bare aktive og omgjengelige jenter kan bestemme seg for å flytte til utlandet. Når de mangler omgang, kan det være vanskelig for dem. Målet ditt er å bli kvitt kommunikasjonsmangel.

Interessante kurs er en god løsning. Det kan være idrett, dans, sying, matlagging, fitness og lignende.

Hvis du ser at det er vanskelig for henne å gå på offentlige steder alene, kan du tilby å bli med. Dere kan gå i svømmehalen, danse eller moro dere på et annet sted sammen.

Du bør fortelle ektefellen din mer om oppførselsregler, etikette og tradisjoner i Norge. Jo mer du lar merke til nasjonalle særtrekk, desto fortere forstår ektefellen din det nye landet.

Det viktigste er å huske at denne tiden er den vanskeligste for den russiske kona. Du bør gi henne flere grunner til å være lykkelig. Du kan ivitetere henne på en tur, på en romantisk middag, forkjæle kjæresten sin med søtsaker og andre småting. datekviner Stadig går forvirring bort, og du vil se at kona di har forandret seg og bringt mye lykke og glede i ditt hjem. Når dine venner vil komme på besøk, skal de spørre hvordan du ble kjent med en slik kvinne.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel