Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Online dating med russiske jenter og følgende møte i offline

Dating og omgang med russiske jenter fører før eller siden til en ny etappe, til offline-møte. Hvordan kan man forberede seg til personlig bekjentskap?

Det er ikke så riktig å kreve at det første møtet må være i Norge. Den ideelle varianten er å møtes på et nøytralt sted, for eksempel å reise til et annet land sammen. Du bør være enig med følgende. Det er lettere å sende meldinger, snakke i videochat og ringe til en ukjente jente enn å se henne i øynene. Når dere møtes, kan det uungåelige emosjonelle trykket endre det første inntrykket og lage barrierer for bekjentskap

Det blir bedre hvis dere vil lære noe nytt sammen. Dere kan se severdigheter, gå på kafeer og restauranter hvor dere kan smake lokale retter. Dessuten vil dere være like fordi dere to er gjester. Emner for samtaler vil dukke opp selv, og stadig skal du forstå sin nye bekjente bedre og finne det som har tiltrukket deg i løpet av online omgang.

Husk det før det første møtet

 • Dere må løse alle spørsmål som gjelder betalig, selvstendig . Hvis du forstår at ei jente har det vanskelig med penger, kan du tilby hjelp, men ikke vær påtrengende. Hvis dette spørmålet ikke oppstår i det hele tatt, bør du ikke stille det. Dere to gleder dere til dette møtet, og forholdene deres er frie. Du bør ikke fastholde på at du betaler for alt. En russisk kvinne kan tro på at du vil gjøre henne avhengig av deg, og det er dårlig.
 • Relaterte Artikler:

  Hvordan kan man bli kjent med ei rusisk jente online og ikke bli lurt av svindlere

  Hva jenter leter etter på internasjonale dating sider?

  Hvilke menn leter kvinner etter på internasjonale datingsider

 • Ridderlighet er din fordeling. De fleste kvinner har glemt hva en ridderlig behandling er, og jenter setter pris på dette egenskapet.
 • Alle jenter liker gaver, men du bør ikke begave sin nye bekjente så mye ved det første møtet. Jenta di kan tro på at du har bestemt å gjøre inntrykk på denne måten fordi du ikke kan tilby noe annet. Selvfølgelig kan et par billige suvenirer, blomster, sjokoladedelikatesser og andre kvinnelige svakheter øke sympatien, men du bør ikke overdrive.

Hvis dere har bestemt å møtes i Russland av en eller annen grunn, kan det være nyttig å skaffe kontaktinformasjon for Norges konsulater.

Det er bedre å kjøpe en returbilett med en åpen dato. Vi håper på at møtet bringer deg fornøyelse, men det er nyttig å forsikre seg mot en skuffelse.

Hvis du har bestemt å møtes i Norge, gjør alt for at en russisk jente føler seg velkommen.

 • Stedet der din nye bekjente vil bo, må være koselig, deilig og ligge i en god delen av byen.
 • russiskwom
 • Tenk på hva dere skal gjøre.
 • Hvi du skal presentere sin russiske kjæreste for famillie og venner, må det ikke være en overraskelse for henne. Hun må si seg villig på forånd. Dessutten husk å ha en slags forberedende samtale med venner, fortell om jenta si. Hvis hun har et barn, må fu fortelle om det også.
 • Dere bør ta alle avgjørelser sammen.

Det første møtet offline er viktig, la jenta være seg selv, gi henne en mulighet å føle seg avslappet og rolig, og du ser en russisk kvinne i sin fulle prakt.

smallrussesk

Tidligere Artikler | Neste Artikkel