Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Hva jenter leter etter på internasjonale dating sider?

Blant de utenlandske ungkarene finnes det en menning at russiske jenter henvender seg til datingsider bare på grunn av egennyttige interesser. Alle vil forlate hjemlandet og bo i et land med en bedre økonomisk og sosiall situasjon.

 

Det er vanskelig å stride med dette. Alle normale kvinner og menn vil forandre livet sitt til bedre, skape barna sine et godt sted å bo, gi dem god utdannelse og så videre. Men man kan ikke konkludere at jenter registrerer seg på datingsider for å oppnå dette målet og utnytte følelser av de mennene som tror på deres ærlighet. Det er et feil!

La oss prøve å forstå hva er grunnene til at russiske jenter registrer seg på internasjonale datingsider?

1. Demografisk situasjon. I Russland er det 1160 kvinner for 1000 menn. Forskjelen er ikke så stor ved vørste øyekast. Men hvis ei jente vil få utdanning og gjøre en karriereførst, når hun fyller 25 år ser hun rundt seg og forstår at alle passende menn har sine familier.

Situasjonen er mye dårligere i det som gjelder alderen. Mange russiske menn har uvaner, er ikke vant til å holde seg i form, og det fører til at dødeligheten blant menn i ekteskapsalderen. Grunner at de fleste menn behandler seg på denne måten er en lav livskvalitet, dårlig medisin og så videre, nå snakker vi ikke on dette. Det fører til at en tidel av russiske kvinner har ikke en mulighet til å skape en normal familie og må henvende seg til online datingbyråer for å finne lykken sin.

Relaterte Artikler:

Hvorfor stadig flere norske menn gifter seg med russiske jenter?

Hvordan kan en norsk mann bli kjent sammen med russiske jenter

Hemmeligheter av online dating - hvilke meldinger svarer russiske jenter på

bridemedruss

Forresten, velges landet for samlivet sammen, noen menn flytter gjerne til Russland.

2. Nå snakker vi litt om menn igjen. Russiske kvinner fortår klart, at det er mye flere kvinner enn menn. Menn vil ikke kurtisere og sørge for kvinner. Tvert imot, de er sikre på at kvinner må pleie og stelle dem.

Livet til et vanlig russisk kvinner ser slik ut. En kvinne jobber, steller huset, passer barn, gir oppmerksomhet til sin kjære mann.

I Norge er situasjonen annerledes, mannen forsørger familien og kvinnen kan stelle huset og barn. Og mannen skammer seg ikke over å hjelpe kona si og respekterer arbeidet hennes.

russkvinner

3. Drømmen om et bedre liv. Hva er velstanden for en vannlig russisk jente? Det er en mulighet til å bo ikke sammen med foreldrene, å ha en bil, å spise god mat, å gi barna en god utdannelse, å ha medisinsk forsikring.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel