Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Hemmeligheter av online dating - hvilke meldinger svarer russiske jenter på

Sammen med kollegene sine har vi analisert 100 tusen første meldinger som utlendinger sender til russiske jenter. Vi har oppdaget en rekke regulariteter. Slik ser de ut.

 • Nettetikette. Det er viktig å følge nettetikettesregler. Der er klart at du bor i et annet land, og ingen stiller høye krav til grammatikk. Du må vise takt og være delikat, og sjansene til a få et svar øker med 30%
 • Seksuell tiltrekning. Det er ikke noe hemmelighet at mannfolk «elsker med øyne». Bortsett fra bilder i profiler finnes det en bildekonkurranse på nettsiden vår, der man ser bilder av russiske kvinner i bikini, og den er veldig populær blant menn. Hvis du har sett profilen til en ukjent kvinne og setter stor pris på formene hennes, bør du ikke skrive komplimenter av seksuell karakter i den første meldingen. Du må bevare dem til senere. Dere vil kjenne hverandre bedre, og du vil forstå at du kan beundre hennes tiltrekkende utseende. Ellers finnes det en risiko på at dialogen slutter uten begynnelsen.
 • Den første hilsenen er viktig. Språket må ikke bli en barriere for å stifte bekjentskap med en russisk jente. Meldingen din vil ikke tiltrekke opmerksomhet hvis du skriver noe typiskt, for eksempel "Hei, hvordan går det?" Sannsynligvis vil du aldri få vite det. Du må arbeide litt. Bla i ordbøker for å finne en interessant måte å hilse. Hvis det er vanskelig for deg, nettsiden vår tilbyr oversetterestjenester eller kan du be noen andre om hjelp.
 • Relaterte Artikler:

  Dating med russiske kvinner. Hva bør man gjøre hvis man liker ei jente som har et barn

  Hvilke menn leter kvinner etter på internasjonale datingsider

  Hemmeligheter av online dating - hvilke meldinger svarer russiske jenter på

 • Personlig omgang. Vi anbefaller sterkt ikke be en russisk jente som er registrert på datingside, å bruke telefon eller andre tjenester for omgang. Selvfølgelig en dag trenger dere å begynne personlig omgang, men du bør ikke gjøre det i første setninger. En russisk jente kan tro på at du vil lure henne ellet tilby nø uanstendig.
 • russianwomenpers
 • Partners interesser. Dere bør snakke om hennes interesser fra første dagen. Du ma vise at du er interessert i henne ikke bare på grunn av utseendet hennes, men du likte også hennes indre verden og livssyn. Du ma tro på det - russsiske jenter setter stor pris på slike ting.
 • Ikke sjener deg for å si beklager. På nettet kan du finne masse informasjon om russiske kvinner, noen informasjon er ikke smigrende. Kanskje har du erfaring i omgang med russiske damer, men det finnes ikke to like mennesker, og de fleste russiske kvinnene er ikke begeistret over hovmodige, altfor selvsikre tilbedere. Ved hjelp av en enkel setning som begynner med «Unnskyld…» skal du gjenvinne sympatien til en vakker ukjente kvinne. Sjansene til å få et svar øker med 25%
 • sportewomen
 • Religion. Stort sett spiller religion ikke en viktig rolle når man møter russiske jenter. Norske menn, til og med muslimer, kan gifte seg med kristne, derfor må man ikke begynne å diskutere religionspørsmål før enn det trenges. Der ser rart ut, men samtaler om religion kan virke negativt på det fremtidige bekjentskapet.

Alle anbefallinger er allminnelige. Det er deg som bestemmer, om du skal bruke dem.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel