Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Hvordan kan man bli kjent med ei rusisk jente online og ikke bli lurt av svindlere

Det er ikke så mange måter å bli kjent med en russisk kvinne. Det finnes internasjonale datingsider og ekteskapsbyråer. Noen finner skjebnen sin ganske fort, andre leter etter idealet sitt i løpet av flere år. Det viktigste er å ikke bli lurt av en svindler. Noen menn som får en slik erfaring, nekter å date online, andre fortsetter med dette, men de blir mer forsiktige.

Hvordan kan man forstå at jenta er en svindler? Hva bør man gjøre og ikke gjøre for å unngå nettsvindlere? Svarene er enkle regler som man må følge når man dater og omgås med jenter online.

 1. En typisk lokkemat som svindlere bruker, er et bilde av en blonde med blå øyne, som har typisk slavisk utseende. Dette utseendet tiltrekker utlendinger.
  I profilen hennes er det skrevet at hun er en alvorlig kvinne, ikke er interessert i underholdning, drømmer om alvorlige forhold og er ferdig til å skape en familie. Kanskje vil hun fortelle en historie om et ulykkelig og barnløst ekteskap som er grunnen til at hun har blitt skuffet over russike menn og begynt å lete etter lykke i Norge.

  Relaterte Artikler:

  Du har bring en russisk kvinnen til Norge. Hva bør du forberede seg til?

  Hvordan kan man finne et datingbyrå for alvorlige forhold med russiske jenter

  Hvilke menn leter kvinner etter på internasjonale datingsider

  Forresten, vanligvis er det menn som skjuler seg bak bilder av tiltrekkende jenter
 2. Hun nekter forslaget om å snakke i videochat eller i Skype. Hun sier at hun ikke har en pc hjemme. Hun kan ikke bruke en mobiltelefon fordi hun ikke har det heller (telefonen ble stjålet, mistet eler fungerer ikke), og hun har ikke råd til å kjøpe en ny mobil. Det at ei jente ikke vil omgås i virkeligheten, må advarsle deg. Noen sier seg villige til en telefonsamtale, men i virkeligheten er det jenter med vakre stemmer som ble betalt for dette. Du blir fortalt at nummeret tilhører et annet menneske, for eksempel en nabo, og du ikke bør ringe hit og bry andre mennesker.
 3. Som regel er det vanlige spørsmål og svar i første meldinger. Svindleren må gjøre inntrykk på at dere blir kjent med hverandre. Alt som dere liker, foretrekker og vil, stemmer. Denne etappen vil ta veldig lite tid, og der er mistenkelig. Snart skal hun fortelle begeistrende, at du er idealet hennes. Noen brev til, og hun er forelsket for alltid og gleder seg til et møte med deg.
 4. wiferussesk
 5. Det kan være flere varianter på hva skjer senere, men alt gjøres for penger. For eksempel har dere bestemt å møtes, og du venter på sin russiske jente. Det er så synd men akkurat nå har hun ikke råd (hun ble sagt opp / fikk ikke lønn / penger ble stjålet og så videre). Hvis du kan låne henne litt penger (hun lover å gi dem tilbake), skal hun komme til deg så fort som mulig. Eksempelet er det enkleste, men erfarte svindlere gjør det slik at offeren tilbyr hjelp selv.

Her er konklusjonen.

 • Man bør være forsiktig med jenter som viser altfor mye initiativ og har modellens utseende.
 • Du bør sjekke at damene er reelle, i Skype. Hvis hun ikke har en pc, kan hun brukke en nettkafe, de finnes i alle store russiske byer.
 • Hvis etter noen brev forteller jenta, at du er idealet hennes, kan det virke hyggelig, men du bør ikke lure deg selv.
 • Du bør aldri si seg villig til å sende henne penger selv om det kan være masse grunner til dette.
 • loverussesk
 • Du bør ikke gi henne adressen sin eller kopier av dokumenter. Du bør ikke si seg villig til å sende pakker eller oppfylle andre enkle bønner av en ukjent dame.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel