Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Hvordan kan man bli kjent med en russisk jente for alvorlige forhold

Alle menn som har en liten erfaring i online dating, vet at det er ikke noe problem å finne ei jente for flørt. En mann kommer på nettside for å more seg og omgås, han slapper av og han ser ikke de detaljene som er viktige for jentene som leter etter en mann.

Nettet er fullt av råd for kvinner som leter etter en mann for alvorlige forhold. Men hva med mannfolk som henvender seg til online byråer for å finne en russisk jente for å skape en familie?

 • Hvis du har funnet en dame som vil ha alvorlige forhold, bør du ikke sende bilder der du er i badebukser, eller de bildene der du her plakater med masse seksuelle jenter i bakgrunnen.
 • Mange menn er tankeløse over bilder som de legger ut i profilen sin. De lar ikke merke på de småting, som faller i kvinners øyne. For eksempel, kan mannen se utmerket ut, være kledd godt, ha et hyggelig smil, men i bakgrunnen ser man en gammel sofa eller tapeter som ikke er særlig nye. Inntrykket blir ødelagt. Husk at du vil være sammen med en russisk jente, og de lar stor merke til slike detaljer.
 • Profilen din må være informativ, men du bør ikke overdrive med dette. Når du lager det, bør du avholde seg fra spøk som bare du forstår. Du kan vise sin sans for humor, når du vil fortelle om hobbyene sine.
 • Relaterte Artikler:

  Hvordan kan man bli kjent med ei rusisk jente online og ikke bli lurt av svindlere

  Hva jenter leter etter på internasjonale dating sider?

  Hvilke menn leter kvinner etter på internasjonale datingsider

  russmedbride
 • I profilen bør du fortelle on hvordan du behandler barn. Hvis du ikke vil skape en familie med barn nå og ikke vil ha dem i framtida, du bør være ærlig og skrive om dette.
 • Hvis du tenker på å ha arvinger, har ikke noe imot å gifte seg med en kvinne som allerede har bar, bør du fortelle om det også.
 • Hvis du driver med ekstrem idrett, for eksempel med fjellklatring, kan du legge ut et par bilder der du klatrer på et fjell i fullt utstyr. Ikke alle kvinner drømmer om en mann, som utsetter seg for fare. Slik kan du og dine framtidspartnere gå glipp av mange skuffelser.
 • lovekvinner
 • Hvis du ikke er rik og regner på at ektefellen din vil også forsørge familien, bør du være delikat og skrive om dette i profilen. Det er nok hvis du skriver ar du har mellomstore inntekter. Slik skall jenter forstå at de ikke vil bo i et hus med tjenestefolk og ha turer i en egen Ferrari. Slik kan du beskytte seg fra kvinner som leter etter det søte livet.
 • Når du har valgt passende jenter, bør du ikke begynne samtaler om sex i første meldinger. Manger bryr seg om dette, men jentene kan tro på at du er en sex-turist og skjuler sine ekte mål. På nettsider et det svær mange slike menn.

Vær seg selv og lykken vil smile til deg som en vakker russisk jente.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel