Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Når kan man begynne å omgås med en russisk jente offline?

Du har blitt kjent med en ideell russisk jente i online byrået, du bor i Norge, hun bor i Russland. Du får mye fornøyelse av omgang, gleder seg til telefomsamtaler, drømmer om å gifte deg, dere er lykkelige!

OK. Det høres romantisk ut, men hvor lenge kan disse forholdine bestå tidens prøver? Dette spørsmalet trenger oppmerksomhet fordi flere kjærester skilles uten å gifte seg fordi de ikke tenkte på at tiden går.

Erfaringen til byrået vårt sier at parene skilles i 50% tilfeller hvis de tenker om ekteskap altfor lenge.

Det ser du selv. Paret møtes første gang om 3-9 måneder etter online bekjentskap. Når møtet skjer vil du ha omgåttes ganske lenge ved hjelp av meldinger, videochat og telefon.

Det første møte! Man bekymrer seg mye, venter så lenge, det er så mye romantikk og glede av at man kan se kjæresten sin i øynene, ikke i en blinkende monitor.

Dere forstår at dere liker hverandre, og hun er den sjarmerende, følsomme og omsorgsfulle russiske jentene som du drømmer om. Kanskje, møtes dere i Russland, kanskje hjemme hos deg, i Norge, eller har dere bestemt å dra på en romantisk ferie; du og jenta di skal ha mange minutter i vakre steder som dere aldri kommer til å glemme.

Relaterte Artikler:

Avslør hemelligheter av en russisk sjel: hvordan kan man bli interessant for en russisk jente

Ekteskapsbyrået: hvordan kan man bli kjent med russiske jenter

Hva jenter leter etter på internasjonale dating sider?

Dere nytter av å være sammen, dere vil forene deres elskende hjerter, stifte en familie, oppdra barn og gi dem kjærligheten sin. Men dere må dra bort fra hverandre, ta en pause.

Dere må gjennomtenke opplevelsine sine, følelsene etter nær omgang, kanskje er du ferdig til å inngå et ekteskap. Her kan du komme på skjær som kan bli til et stort fjell. Hvordan kan dere bli sammen?

La oss huske fortida. Når du bestemmer seg for å bli kjent med en russisk jente, må du forstå klart at dere bor i forskjellige land og ikke kan se hverandre hver helg, og etter en lang atskillelse fra hverandre kan dere to begynne å tvile.

rusmed

Når du omgås online kommer det en dag, når du trenger å møtes offline. Det er den beste momenten som hjelper å forstå motivasjonen til din forlovede. Er hun ferdig til alvorlige forhold? Er dere bare litt interessert i hverandre? Hvis det bare er en gjensidig flørt, kan man gjerne nyte omgang. Men hvis dere ikke kan kjempe mot tiltrekningen til hverandre og ser at forholdene må føre til et ekteskap, bør du ikke straffe henne og seg selv med atskillelse.

Hvis du henvendte deg til datingsbyrå fordi du ville gifte seg med en russisk jente, er du ferdig til ekteskap. Selv om du har noen vanskeligheter, til og med med penger, ikke utsett dette.

De fleste russiske kvinner er ikke redde av midlertidige vanskeligheter hvis de ser din potensiall. De kan til og med hjelpe med å løse problemmer.

Hvis du skal vente altfor lenge, kan ei jente tro på at hun er kastet bort, og russike jenter tilgir ikke det.

russeskter

Men du har cirka et havt år eller et helt år til å tenke, og dere bør møtes av og til og omgås regelmessig.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel