Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Online dating med russike jenterer – responser

 

Irina M.
Hallo, byrået er kjempefint. Jeg har funnet lykken min her, og han er den beste mannen i verden! Lykke til alle ensomme russiske jenter!
Marina H.
Datingside er veldig praktisk, konkurranser er interessante, grensesnitt er godt gjennomtenkt. Jeg har ikke funnet min beste halvdelen ennå. Jeg oppgir ikke håpet, jeg får mye glede av å møte og snakke sammen med nye mennesker.
Dag N.
Takk skal du ha! Jeg har funnet mitt ideal. Snart skal vi være sammen, jeg venter på møtet med kjæresten min!
Anna K.
Hei alle sammen!!! Vi har blitt kjent akkurat på denne siden, vi elsker og forstår hverandre. Jeg er redd av å tenke, at vi aldri kunne ha truffet hverandre uten dette byrået. Takk!
Terje O.
Jeg har ikke vært her så lenge, men jeg omgås med vakre russiske jenter. Nettsiden er veldig praktisk, jeg elsker fotokonkurranser, spessielt jenter i bikini;) Jeg håper at jeg blir heldig og treffer drømmen min her.
Olga Z.
Hallo! Jeg hadde tenkt veldig mye om jeg skulle lete etter skjebnen min på en internasjonale datingside, og endelig har jeg bestemt meg for å gjøre det, og jeg takker Gud for det! Her har jeg blitt kjent sammen med en vidunderlig, kjærlig og varsom mann som har elsket meg og barnet mitt! Jeg er lykkelig, takk!
Tatjana L.
Hei! Jeg har truffet drømmen min! Jeg har alltid beundrett norske menn, deres oppriktighet, tiltrekningskraft og måten de behandler kvinner. Her har jeg blitt kjent sammen med kjærligheten sin, snart skal vi på en reise, og jeg gleder meg til møtet vårt. Takk!!!
Nils S.
Jeg er forelsket! Takk til denne nettsiden )
Renata I.
Jeg trodde ikke på at online dating kan hjelpe meg å treffe den beste mannen i verden. Vi skal inngå ekteskap, men vi vil ikke skynde oss. Takk for at dere finnes!
Jan R.
Jeg har oppgitt håpet om å finne drømmen sin, men jeg har registrert på denne nettsiden, og håpet kom tilbake. Russiske kvinner er sjarmerende, jeg er sikker på at jeg treffer skjebnen min her.
Ole O.
Jeg har funnet den søtteste, vakreste og klokeste jenta! Takk til dem som har stiftet online byrået!
Nils B.
Hei! Jeg har bestemt meg for å avslutte profilen fordi min ideelle jente er sammen med meg, takk!
Inna S.
Jeg elsker og jeg er lykkelig! Takk!!!
Torbjørn A.
Jeg har registrert på flere sider for å finne en russisk kone, men bare på deres side har jeg truffet en jente som jeg elsker. Vi kan ikke tro på lykken vår, takk!
Anna V.
Jeg har klart alt, jeg er forelsket og svever oppe i skyene ))) Jenter, dere må ikke tvile, registrer på denne datingnettside, og dere vil få lykken sin! Alt er jo gratis for kvinner her.
John D.
Da jeg opprettet profilen her, trodde jeg ikke at jeg skulle bli kjent sammen med en russisk jente, som jeg hadde drømt om, så fort. Jeg er en heldiggris!
Elena O.
Hei, har tvilet mye om jeg skulle registrere meg på en online datingside, men jeg har bestemt å gjøre det. Jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg har ikke truffet en mann som jeg drømmer om, ennå, men nå har jeg en venn fra Norge, og vi får mye glede av omgamg.
Stein J.
Jeg vil takke nettsiden for den lykken dere har gitt meg. Her har jeg blitt kjent sammen med en flott russisk jente. Vi var på en reise sammen, der jeg ble kjent med hennes 7-åring datter. Vi vil gifte oss om et halv år, jeg er en lykkelig mann!
Bård T.
Liker nettsiden og russiske jenter)