Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Online dating med russiske jenter: menns typiske feil

Online dating med russiske jenter Du har bestemt deg for å registrere deg på vår nettside. Det betyr at du er ferdig til alvorlige forhold og foretrekker russiske jenter. La oss se på menns typiske feil. Menn vil ha det samme som kvinner, men de ikke gjør nok.

Hva man bør og ikke bør gjøre.

• Du bør ikke være overlegen over profilen sin. Du bør ikke legge ut bilder i lav kvalitet.

• Meldingsutveksling. Fint hvis dere to kan engelsk, men hva skal du gjøre i en annen situasjon? Selvfølgelig bor dere i forskjellige land. Hvis dere har bestemt å lete etter hverandre på denne måten, må hun lære norsk, og du må studere russisk. Hva skal du gjøre hvis du nesten ikke kan noe?

Hvis du ikke kan russisk i det hele tatt, kan du bruke online oversetter i begynnelsen. Meldingene dine må være klare og forståelige. Ikke alle er ferdige til å få greie på gåtefulle setninger som en vanlig online oversetter lager.

Hvis du velger og omgås med flere jenter, bør du ikke sende den samme meldinger til alle og skifte bare navn. Denne metoden er helt gal.Alle kvinner her personlighet og individualitet. Hvis du vil miste dem uten å bli kjent med, kan du sende kopier av en melding.

• Du bør ikke håpe så mye på at din beste jente vil svare på ropet ditt straks. En datingside er ikke noen mirakelfabrikk. Det er bare et redskap som kan gjøre veien til målet ditt letere.

• Hvis du tror at det har gått mye tid , men du får ikke brev, må du ikke beskylde nettsiden for dette. Det finnes ikke noe i livet som skjer på en gang. Da kunne det være en annen, ideell verden. Du bør se på seg selv. Du bør analysere informasjonen som du har lagt ut på nettsiden, kanskje bør du fornyeprofilen sin? Du kan prøve å skrive den første meldingen selv. Jenter liker modige menn.

• Du er en heldiggris og har funnet en russisk jente, som kan bli en ideell kone. Du bør ikke omgås online altfor lenge. De kan slutte med at dere blir uinteressante for hverandre. Man kan konkludere at dere bør gå fram og begynne omgang i virkeligheten.

• Man er bekymret for sitt rykte. Noen menn som er veldig sårbare, er bekymret for at slektningene og bekjente deres vil få vite at de henvender seg til en internasjon datingside. For en tusen menn er det bare et tilfelle. Hvis du ikke har blitt roligere, kan du holde seg fra å legge ut så mye informasjon. Du kan fortelle at du prøver å finne lykken sin på denne måten. Vi er sikre på at du blir forstått.

Relaterte Artikler:

Hvordan kan man bli kjent med en russisk jente for alvorlige forhold

Online dating med russiske jenter og følgende møte i offline

Hvor kan man bli kjent med russiske jenter - vi velger et datingbyrå

russkjenter

• Troskyldighet. Vi kan ikke garantere at mennesker bare med alvorlige mål registrerer seg her. Og du kan møtte med en jenter som lever dagene sine på et kjedelig kontor (vi kan ikke lese andres tanker). Vi snakker ikke om svindlere. Det er lett å avsløre disse kvinnene. De vil komme på nettsiden på de samme timene og de vil aldri si seg villige til å møte offline.

Du må ikke se gjennom fingrene på slike råd. Du bør være modig og lete etter sin russiske jente på vår datingside.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel