Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Hvilke menn leter kvinner etter på internasjonale datingsider

russesknaiver De fleste annonsene fra russiske kvinner begynner med slike ord: «Leter etter en verdig mann for å skape en familie». Man kan fortelle om fordeller til en ideelle mann i det uendelige, men målet vårt er å finne de mest utbredte ønskene til en potensiell ektefelle.

Russiske jenter foretrekker de mennene med profiler som lett kan være vurdert og analysert. Det er informasjonen om alder, kroppsbygning, nasjonalitet, utdanning, vaner. Foressten noen kvinner vil ikke la merke på utdannelsen din, andre synes at det er viktig. Og kvinner er ikke interessert i utseendet i det hele tatt.

Russiske jenter synest at det er ikke nødvendig for en mann å være vakker og sjarmerende; det er nok å være interessant.

Den økonomiske og sosialle stillingen er viktig når en kvinne letter etter en mann. Kvinner blir gjerne kjent med en mann som har mellomstore inntekter. Men det finnes unntak. Mange jenter er ikke skremt av framtida, å bygge samliv fra begynnelsen er særtrekk av den russiske mentaliteten.

Relaterte Artikler:

Dating med russiske kvinner. Hva bør man gjøre hvis man liker ei jente som har et barn

Hvilke menn leter kvinner etter på internasjonale datingsider

Hvor kan man bli kjent med russiske jenter - vi velger et datingbyrå

Interessene dine er viktige for noen kvinner. I profilene sine forteller de om dem og tylbyr å ta hensyn til dem og dele dem – det blir et ideal. For eksempel skriver noen jenter at de liker klæledyr og fitness, er interessert i å ta bilder, å danse, er ikke likegyldige til teater, musikk og filner. De venter på at du i hvert fall vil forstå hobbyene deres.

Et av emnene som man må la merke til, er religion. Hvis du har hørt litt on Russlands historie, vet du at alle relogioner var forbudt her. Etter Perestrojka sluttet man å forfølge religiøse mennesker, men makten har forandret seg, og måten man behandler dette personlig spørsmålet på, har også forandret seg.

Nå har den ortodokse kirke overvekten over andre religioner. Noen unge jenter som ble oppdraget i ortodokse familier, skriver i sine profiler at nekter på å skifte religionen.

rusenaver

Hvis resultater av matching testen viser at denne jenta passer deg, hvis du ikke vil vinne en lett seier, kan du forberede deg til omgang med henne.

Du bør ikke være den første som tar opp dette spørsmålet. Hvis dere forstår at dere liker hverandre, at dere har det samme livssynet, etter hvert vil dere diskutere dette emnet upartisk. Du kan oppsummere alt selv. Russiske kvinner synes at en av fordelene av norske menn er at de er ferdige til å inngå kompromisser. Det betyr at russiske kvinner er de mest tolerande og tiltrekkende konene. Alt som trenges er å abeide litt og slipe denne edelsteinen.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel