Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Avslør hemelligheter av en russisk sjel: hvordan kan man bli interessant for en russisk jente

en russisk jente Gåtefulle russiske kvinner tiltrekker og og vekker interesse fra praktiske utlendinger. Hvordan kan man oppnå gjensidighet hvis dere ble kjent på en internasjonal datingside?

For det første bør du forstå at ei jente fra Russland vil gifte seg med en nordmann.

Russiske kvinner foretrekker de mennene som forener tradisjonell vestlig trygghet og østlige lidenskap og romantikk.

Nordmenn kan forene disse egenskapene som ingen andre menn.

På noen grunner har russiske jenter egenskap av både europeiske og østlige jenter. Det betyr at de har en slags immunitet fra feminisme som vestlige kvinner lider fra. En russisk jente kan være utdannet. Men hun vil ikke vise plassen til kjæresten eller mannen og vise frem sine prestasjoner. Det er fremmed og ikke interessant til henne. I mannen sin vil hun se et støtte, en sterk rygg, og hun og barna deres må føle seg trygge og sikre bak den.

Mannlige handlinger forventes fra en ektefelle. For eksempel når du inviterer ei jente på en restaurant, må du være ferdig til at jenta ikke vil lete etter lommeboka si for å betale for seg selv. Hun vet et hun har en ekte mann ved siden av seg, og han vil ta være på dette.

Det er vanlig for henne å une seg med nye ting, og hun tror at du må se gjennom fingrene på dette. Er det ikke hyggelig at kvinnen din ser tiltrekkende og stillig ut? De fleste russiske kvinner tenker på denen måten. Du må la merke til at et slikt synspunkt bekrefter «østligheten» som er vanlig for russiske jenter. Du må være enig med det at i mange familier, spesielt i muslimske familier, er det vanlig å kjøpe smykker og klær til mødrene og konene sine. Ingen får tanker om at kvinner er grådige. Det er tingenes orden.

Relaterte Artikler:

Hvorfor stadig flere norske menn gifter seg med russiske jenter?

Hvordan kan en norsk mann bli kjent sammen med russiske jenter

Hemmeligheter av online dating - hvilke meldinger svarer russiske jenter på

Dessuten foretrekker en russisk kvinne at det er mannen som har det siste ordet når det gjelder viktige spørsmål. Hun vil være takknemlig for at du tar ansvar for familie.

Kvinner synes ar den ideelle ektefellen er en mann som kan delta i husarbeid, hvis han her en slik mulighet. Kvinnen vil sette pris på at du vil vaske opp eller kaste søppelen. Slike enkle ting betyr mye for henne.

russkbride

Det viktigste, men ikke siste egenskapet av en russisk kvinne er at hun kan ha medfølelse og ofre. Hun kan gjøre svær mye for familievelstand. Hun skal dele alle vanskeligheter med deg, du kan alltid stole på henne.

Hun venter på at du vil behandle henne og barn på den samme måten og ofre noe hvis det er nødvendig for familien.

Tviler du på at man bør lete etter en russisk kvinne i online datingbyråer?

Tidligere Artikler | Neste Artikkel