Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Dating med russiske kvinner. Hva bør man gjøre hvis man liker ei jente som har et barn

ruska På datingsider finnes det mange jenter som har barn. Grunnene til at kvinnen har blitt alene, er følgenede. Der er en skilsmise eller mer tragiske hendelser.

Hvis du ikke vil være sammen med ei russisk kvinne som har et barn, kan du fortelle om dette i profilen sin, og du ikke vil få meldinger fra alenemødre. Men hvis du tror på at du kan være med en slik kvinne, gifte seg med henne, elske henne og barnet hennes, må du tenke seg grundig om følgende ting.

Den er ikke noe hemmelighet at pga mangel på oppgragelse får mange jenter barn uten å være gift. Du bør la merke på hvordan hun behandler barnet sitt.

• Hvis hun nesten ikke forteller noe om barnet sitt, om framgang og feil som barnet gjør, kan man forstå at hun ser på barnet som på et feil fra ungdomsdager. Du bør tenke seg på om du trenger en slik kone og mor for barn? Det finnes ingen garantier på at hun ikke vil behandle deres felles barn på den samme måten.

• Men hvis du forstår at hun virkelig elsker barnet sitt og tar vaere på det, må du huske at barna står på det første plasen for russiske kvinner.

Deres bekjentskap kan hjelpe henne aa foele seg som en kvinner men det ikke vil formørke kjærligheten til barnet.

Relaterte Artikler:

Avslør hemelligheter av en russisk sjel: hvordan kan man bli interessant for en russisk jente

Ekteskapsbyrået: hvordan kan man bli kjent med russiske jenter

Hva jenter leter etter på internasjonale dating sider?

• Hvis du er ferdig til slike ofre, kan du la disse to menneskene komme inn. Hun vil jo behandle deres felles barn på den samme måten.

• Men hvis du ser at din EGO kan ikke forsone seg med en slik liten «rival», bør du konsentrere seg om lete etter en jente uten barn.

I Russland blir kvinner av og til lei av å lete etter en ektefelle. De forstår at man ikke kan snu tiden tilbake, og føder et barn «for seg selv»

Som regel vet ikke mannen som ble faren, at han har et barn noen sted.

Tiden går og kvinnen forstår at å være en mor er ikke nok for lykken, hun trenger en mann for å ha et normalt liv. Hun forstår klart hva slags «lykke» kan bringe et ekteskap med en medborger. Derfor registrerer hun seg på internasjonale datingsider.

med russiske kvinner

Dise kvinner forstår klart hvorfor de henvender seg til et datingbyrå. De har jo bestemt å bli en mor selv, og de forsto ansvaret som de tar på skuldrene sine. De har erfaring i å oppdrage et barn alene og de er lei av å være ensom. De kvinnene er ideelle russiske koner.

De skal sørge for deg og barnet, inntil dere forstår at familie din bør vokse. Barna deres vil alltid få omsorg og kjærlighet, og hun vil alltid være takknemlig skjult for at du har tatt imot og esket barnet hennes.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel