Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Hvordan kan man bli kjent med en rusisk jente online: de viktigste hemmelighetene

sexukrainkano Hvis du har bestemt seg for å henvende seg til et online datingbyrå, har du et mål. Du vil bygge harmoniske forhold som må føre til et ekteskap. Men ingen er forsikret mot mulige skuffelser. For å unngå dette, bør man kaste bort tankeløsheten sin og lete eter en framtidskone på en alvorlig måte.

Tydelige kriterier for valg er garanti for framgang.

For eksempel har du registrert deg på en internasjonal datingside. Du har fyllet ut profilen, lagt ut bilder, har tatt testen. Du blir tilbudt forskjellige russiske kvinner som matcher ditt psykologiske portrett , men de tier. Hva gjør du? Du tier også.

Mange menn vil ikke vente, og de fleste oppnår ønskede resultat. Man kan ikke si at aktive brukere finner sinner sine ideelle russiske koner i et øyeblikk, men de får erfaring i å omgås med jenter, derfor øker sjansene dine.

For å oppnå ønskede resultat bør du først og fremst forstå seg selv sine ekte mål.

Du kan huske hvilke feil du gjorde da du prøvde å skape forhold med norske jenter, og hvilke feil de gjorde. Du kan analysere erfaringen sin, forberede seg til omgang med russiske jenter, få vite hva de setter største pris på.

Du har gjort et slikt arbeid. Skal du vente eller svare på alle meldinger som har blitt sendt til deg? Nei, selvfølgelig. Du skal bli mer oppmerksom. Du skal ikke bruke tiden sin på å lese profilene til alle jenter som matcher mot deg. Du skal lete etter en diamant.

Hvis du har studert erfaringen sin, kan du fylle ut profilen sin riktig, ta testen og begynne å velge en russisk jente.

Relaterte Artikler:

Du har bring en russisk kvinnen til Norge. Hva bør du forberede seg til?

Hvordan kan man finne et datingbyrå for alvorlige forhold med russiske jenter

Hvilke menn leter kvinner etter på internasjonale datingsider

Antakelig vil du ikke vente på meldinger fra jenter lenge. Det er lett å tolke noen av dem. Fo eksempel, hvil du er en høy mann, skal du få en melding fra ei jente som har drømmet om en mann av din høyde. Men du må ta hensyn til at hun har valgt høyde fra alle dine fordeler.

Ellers hvis du er lavere enn vanlige menn, kan du få en melding fra ei jente som vil omgås med en mann som har god utdannelse . Det skal ikke være noe om høyden din i en slik melding.

Det finnes en annen variant. Profilen din sier at du er hyggelig på alle måter, men du har problemer eller er i en vanskelig situasjon (det skjer med alle), trenger støtte og vil skape en familie. Russiske jenter vil også svare på ditt rop. Du bør bare bruke litt tid for å forstå hva hun vil i virkeligheten. Kanskje vil hun gjerne hjelpe, og hun begynner en ny lykkelig etappe i livet ditt.

lovenojninka

Selvfølgelig snakker vi generelt nå. Vi vil bare si at du ikke bør sitte og vente brev fra jenta du drømmer om. Du må gå til drømmen din selv, gjøre feil og tvile. Du må ikke vente på en gave fra skjebnen, det er jo livet ditt!

Tidligere Artikler | Neste Artikkel