Vilkar og betingelser :: Personvern ::

Har du allerede en konto? logg inn

eller opprette en konto

Du har bring en russisk kvinnen til Norge. Hva bør du forberede seg til?

womanrussiske

Hvis du drømmer om en vakker, onsorgsfull, og huslig kvinne, som elsker barn, er det selvfølgelig en russisk kvinne.

Kvinner fra Russland er flinke og kloke, trofaste og tålmodige. Takket være nette er det ikke et problem å bli kjent med en russisk kvinne. Du skal ikke ha vanskeligheter med å inngå ekteskapet og det vil være lett for kona di å flytte til Norge.

Men det er godt å vite noen særtrekk av kvinner fra Russland. Mennesker kan omgås online, men det første personlige møtet og begynnelse av samliv er noe helt annet. Noen feil i oppførsel kan gjøre et inntrykk på at du har tatt feil, tatt en avgjørelse altfor fort, men du bør ikke dra en forhastet slutning, du bør se på situasjonen fra den andre siden.

Det er bedre å lære noe om sætrekk av det russiske mentalitetet. Da vil du ikke være overrasket over at ei jente som du har omgåttes med så mye, synes til å være litt grov og til og med dårlig oppdraget.

Når du samler informasjon om Russland, bør du la merke til at oppførsesregler i Rusland er forskjellige fra oppførsesregler i Vest, brudd på etikette er nesten normale i Russland. Russiske jenter som har fått en god oppdragelse, har det vanskelig med å forsvare sitt rykte. Det så vanskelig som å holde seg tørr i regn.

Hvis du lar merke til at din kjæreste oppfører seg på et annet måte enn det er vanlig i Norge, bør du mildt forklare feilene hennes. Det er sant, russiske jenter er veldig flinke og forstår alt med det samme. Hun skal velge en riktig måte å oppføre seg på. Hun skal finne informasjon om Norges kultur på nettet eller spørre deg. Det går litt tid, og du vil se at jenta di og oppførselen hennes har forandret seg.

Relaterte Artikler:

Avslør hemelligheter av en russisk sjel: hvordan kan man bli interessant for en russisk jente

Ekteskapsbyrået: hvordan kan man bli kjent med russiske jenter

Hva jenter leter etter på internasjonale dating sider?

Du bør ikke være overrasket over at...

  • En russisk kvinne smiller sjelden. For å forstå dette er det nok å se på mennesker som bor i hjembyen til kjæresten din. I Russland er det ikke vanlig å smile til hverandre. Et vennlig smil kan regnes som et hipp. Det er et problem.
  • • Veldig sjelden sier «beklager». Grunnen til dette er et det er ikke vanlig å si det i Russland fordi mange er sikre på ar det er ikke de som bryr noen, det er de som er brydd.
  • onlinerussisk
  • • Nesten ikke hilser. Samtaler med ukjente mennesker er ikke vanlige i Russsland. I dag hilser mennesker på hverandre i butikker, banker og andre offentlige steder. Det gjelder store byer. I fjerne områder har situasjoner ikke forandret seg.
  • • Har en uforståelig sans for humor. De fleste russere spøker med et alvorlig ansikt. Det er nok å forklare at hvis hun vil more noen må hun le selv.
  • • Er ofte misfornøyd med livet. De fleste i Norge er fornøyde og gleder seg over livet. Selvfølgelig, kan alle ha det vanskelig, men det er ikke vanlig å fortelle om sine problemmer til de andre. Det er vanlig at russserne bestandig klager over livet. Du kan fortelle til jenta si hva du menner om dette. Stadig forandrer hun livssynet sitt.

Ikke alle russiske jenter har slike særtrekk. Men vi synes at vi må fortelle om slike ting.

Tidligere Artikler | Neste Artikkel